Slider 4 - Horti Value - Taxateurs van uw tuinbouwbedrijf
Slider 6 - Horti Value - Taxateurs van uw tuinbouwbedrijf
Slider 7 - Horti Value - Taxateurs van uw tuinbouwbedrijf

Onze taxateurs

De taxateurs van Horti Value staan ingeschreven in het register van stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en VastgoedCert, waarmee de vakbekwaamheid van deze taxateurs is geborgd.

Erik van de Vin - Horti Value - Taxateurs van TuinbouwbedrijvenErik van de Vin

Erik (1963) heeft na zijn opleiding aan de HAS ruim 25 jaar gewerkt in de sociaal economische voorlichting en het bankwezen. De laatste jaren is Erik zich gaan richten op de taxatie van tuinbouwbedrijven. Naast een sterk inzicht in de teelttechnieken beschikt Erik over een uitstekende bedrijfseconomische kennis. Met zijn bankachtergrond is Erik als geen ander in staat de financierbaarheid van een bedrijf te beoordelen en op grond daarvan een inschatting te maken van de marktwaarde.

Matthieu Opdam - Horti Value - Taxateurs van TuinbouwbedrijvenMatthieu Opdam

Matthieu (1967) heeft Fiscaal Recht en Ruimtelijke Ordeningsrecht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.  Meer dan 20 jaar is Matthieu werkzaam geweest als belastingadviseur en jurist in de land- en tuinbouwsector. Matthieu is een expert als het gaat om regelgeving met betrekking tot tuinbouwbedrijven en de invloed van deze regelgeving op de waarde van de tuinbouwbedrijven.